E-posta Şifre
Alien Resmi

Alien

Firma Mugler
Piyasaya Çıkış 2005
Cinsiyet Kadın
Ana TemalarBalzamik, Beyaz Çiçek, Hayvansal, Kehribar, Odunsu
ParfümörlerDominique Ropion
Laurent Bruyere
Üst notasıİspanyol Yasemini
Orta notasıOdunsu Notalar
Alt notasıKehribar
Ortalama puan3.80 / 5 (Oy: 8272)

Türkiye piyasasında göre ortalama 150 -350 TL arasında satışta olan bir parfümdür. Hem erkek hem de bayanlar için özel üretimi yapılan Ailen parfüm son zamanların en revaçta olan kokularından birisidir.

Ailen Parfüm Kutusu

Parfüm kutusu benim için önemlidir diyenler için birkaç araştırma yaparak sizlere Ailen parfüm kutusu hakkında bilgi paylaşımı yapmak istiyoruz. Kutu gövde olarak incelendiğinde beyaz – gri karşımı bir renge sahiptir. Oldukça sade olup dikdörtgen şeklindedir. Ayrıca tam orta üst kısmında Ailen yazan bu parfüm kutusunun köşe kenarlarında da altın rengi çizgileri bulunur. Ayrıca kutusuna ayrı bir hava katan ise Alien yazısının çok farklı bir yazı stili ile yazıldığıdır.

Aline Parfüm Şişesi

Alien parfüm denildiği zaman aklınıza ilk gelecek şey mor renktir. Adeta mor renkle özdeşmiş bir yapısı varmış gibi düşünebilirsiniz. Alien parfüm şişesini uzaktan baktığınız zaman sanki kocaman bir böcek gibi görebilirsiniz. Kapak kısmı ile gövde kısımlarının aynı mor renkte olmasını farklı çizimler ile altın rengi çizgiler değişik bir hava katmış diyebiliriz. Sadece mor renk olarak algılanmamalıdır. Çok farklı renkleri de mevcuttur.

Thiery Mugler Alien Parfüm Nasıl Kokar?

Alien parfüm kullanıcı yorumları şeklinde bir araştırma yaparsanız aslında herkese göre çok farklı koktuğunu anlayabilirsiniz. Ancak bizim araştırmalarımıza göre oldukça tutulan bir parfümdür. Zambak kokusunu andıran harika bir kokusu ile caddelerde, kalabalık yerlerde sıklıkla bayanların üzerinde alacağınız kokudur.

Kullanıcı Oyları
Beğeni
100 Oy
61 Oy
47 Oy
Mevsimler
10 Oy
49 Oy
35 Oy
16 Oy
Hava Sıcaklığı
42 Oy
137 Oy
Zaman
25 Oy
62 Oy