E-posta Şifre
Angel Resmi

Angel

Firma Mugler
Piyasaya Çıkış 1992
Cinsiyet Kadın
Ana TemalarKakao, Karamel, Meyvemsi, Sıcak Baharatlı, Tatlı, Tefarik
ParfümörlerOlivier Cresp
Yves de Chirin
Üst notalarAsma Yaprağı Ve Tomurcuğu - Bergamot - Hindistan Cevizi - İspanyol Yasemini - Kavun - Mandalina - Pamuk Şekeri
Orta notalarBal - Böğürtlen - Erik - İspanyol Yasemini - Kayısı - Kırmızı Frenk Gülü - Kırmızı Meyveler - Müge - Orkide - Şeftali
Alt notalarBitter Çikolata - Cumaru - Karamel - Kehribar - Tefârik - Tibet Misk Geyiği - Vanilya
Ortalama puan3.14 / 5 (Oy: 9423)

1992 yılların da Thierry Mugler'in pamuk şekeri kokusunun peşine düşmesinden sonra ortaya çıkan Angel kadın parfümü oldukça talep görmüş ve o zamanlardan bu yana ünlenmiş bir markayı ortaya çıkarmıştır. Bu parfümün içerisin de bulunan etil maltol, çikolata vanilya, şarap ve meyve aroması gibi ürünler kullanılmaktadır.

Mugler Angel Bayan Parfümünün Kokusu Nasıldır?

İçerisin de barındırdığı etil maltol aroması Angel kokusunun esas maddesi olup, asıl kokunun sebebidir. Vanilya kokuları arasında yer alan fakat ilk sıkıldığında tatlımsı kokusu adeta çikolatayı anımsatmaktadır. Çikolatanın normal de insanlara mutluluk sağlayan bir tatlı olması, akıllara parfümü nasıl olur acaba sorusunu getirirken, birden Angel piyasaya çıkarak bunun cevabını net bir şekil de vermiştir. Parfüm sektörünün de önde gelen kokulardan birisi olan Angel kokusunu sizlerde tercih ederek kokunun oldukça etkileyici olduğunu görebilirsiniz.

Mugler Angel Nerelerde Kullanılabilir?

Gece kulüpleri, restoranlar, eğlence mekânları gibi yerler de kullanılabilirken iş yemeği, toplantılarda da kullanılabilir. Çünkü ne kadar eğlenceli ve tatlı bir kokusu olsa da sizlere eğlenceli bir hava verecektir. Bu parfüm ile dikkatleri tatlımsı bir bayan olarak çekebilir ve ilgi görebilirsiniz. Teninizle harmanlanan koku sizlere ileriki zamanlar da çekicilik getirmekte olup, özgüveninizin gelmesini ve ilginin yoğunlaşmasını sağlar. Tatlı kokuları seven bayanların ilk adresi olması önermekteyiz.