E-posta Åžifre
Aventus Resmi

Aventus

Firma Creed
Piyasaya Çıkış 2010
Cinsiyet Erkek
Ana TemalarDeri, Duman, Meyvemsi, Odunsu, Tatlı
ParfümörlerErwin Creed Seventh Generation
Olivier Creed
Olivier Creed Sixth Generation
Üst notalarAnanas - Bergamot - Elma - Siyah Frenk Üzümü
Orta notalarHuş - İspanyol Yasemini - Kırmızı Frenk Gülü - Tefârik
Alt notalarEsmeramber - MeÅŸe Likeni - Tibet Misk GeyiÄŸi - Vanilya
Ortalama puan4.44 / 5 (Oy: 4403)

Bir kere tutulduğunuz zaman bir daha asla vazgeçmeyeceğiniz parfümlerden birisidir. Satın aldığınız zaman siyah kutusundan ilk çıkaran siz olduğunuz vakit, kutusunun ne kadar hassas ve karizmatik dizayn edildiğini de göreceksiniz. Adeta kalite kokan kutusundan çıkan şişesi ise ayrı bir havalı diyebiliriz. Şişesini incelemeye aldığımızda hassas dokunuşlarla adeta elinizin içini okşuyormuş gibi bir izlenim verir. Siyah kapağının olması ve şişesinin orta kısmında Creed Aventus parfüm logosunun olması da markayı ön plana çıkarmaktadır.

Creed Aventus Parfüm Nasıl Kokar?

Parfüm alacak kişiler araştırma yaptıklarında ya da bir tanıdığının tavsiyesi üzerine almak istediklerinde kokunun nasıl olduğunu merak eder ve bir araştırma içerisine girer. Burada en güzel bilgiyi almak için Creed Aventus Parfüm yorumları şeklinde kullanıcıların birebir ağzından nasıl koktuğunu az da olsa anlar ve tahmin edebilirsiniz.

Sizlere nasıl koktuğu hakkında bilgi vermeyi tabi ki ihmal etmiyoruz. Creed Aventus parfüm genel anlamda yazlık tercih edilen erkek parfümleri arasındadır. Piyasada oldukça pahalı diyebileceğimiz bu parfümün, doğal bir ananas kokusu içerdiğini söyleyebiliriz. Aromatik, yumuşak ve hoş kokması tercih sebeplerindendir. 20 – 40 yaş aralığında erkeklerin yaz dönemlerinde kullanması oldukça tercih edilebilir sebeplerdendir.

Bayanların üzerinde etkileyici bir özelliği bulunur. Adeta büyüleyici özelliği varmış gibi bayanların en çok sevdiği parfümler kategorisinde gösterebiliriz.

Kullanıcı Oyları
BeÄŸeni
100 Oy
30 Oy
12 Oy
Mevsimler
47 Oy
18 Oy
31 Oy
45 Oy
Hava Sıcaklığı
2 Oy
2 Oy
Zaman
52 Oy
34 Oy