E-posta Şifre
Bright Crystal Resmi

Bright Crystal

Firma Versace
Piyasaya Çıkış 2006
Cinsiyet Kadın
Ana TemalarÇiçeksi, Ferah, Narenciye, Odunsu, Su
ParfümörAlberto Morillas
Üst notalarJapon Yuzu Limonu - Nar - Su
Orta notalarLotus - Manolya - Şakayık
Alt notalarKehribar - Maun - Tibet Misk Geyiği
Ortalama puan3.68 / 5 (Oy: 5372)

Şişe olarak tasarım harikası diyebileceğimiz parfümdür. Eğer parfüm konusunda şişesi benim için önemli diyenler varsa hiç durmadan bunu koleksiyonlarına ekleyebilirler. Kadın parfümü olarak satılmaktadır. Şişesinden biraz bahsedecek olursak eğer; şeffaf cam aslında, ancak içindeki parfümün rengi pembemsi renk olunca şeffaf ve pembe yan yana geldiğinde harika bir kadın simgeleyici renk tonlarını almış diyebiliriz. Şişesi ve kapağının kalitesine diyecek yok. Rengine uçuk pembe de denilebilir.

Bayanlar tarafından oldukça tercih edilen bir koku olarak bilinir. Versace Bright Crystal bayan parfümü çok uçuk rakamlarda satılmamaktadır. Herkes tarafından kolayca alınabilecek fiyatlarda internet üzerinden de satın alınabilmektedir. Yalnız çakmasına, sahtesine dikkat edilmesi gereken parfümlerden birisidir.

Versace Bright Crystal Nasıl Bir Kokudur?

Bright Crystal parfümü tatlımsı bir koku olup, cazibeli bir etki vermektedir. Uzun zaman giden ve etrafa tatlımsı ve ferahlatıcı bir koku yayar. Kullanan kişi kesinlikle bu kokudan vazgeçemeyecek olup, uzun yıllar bu parfümü tercih edecektir. Kaliteli ve tatlımsı koku arayan bayanlar için ideal bir seçenek olacaktır.

VersaceBright Crystal Nerelerde Kullanılır?

Bright Crystal kokusu tatlımsı ve çiçeksi kokuları barındırdığı için kesinlikle yaz dönemlerinde kullanılmalıdır. Aynı zaman da mekân olarak da hemen hemen her yerde kullanmaya müsait bir kokudur. Bunun için size hiçbir zorluk çıkarmadan sizi temsil ederek kalıcılık ve karşı da ki kişilere ise sempatiklik ve şirinlik sağlar.

Kullanıcı Oyları
Beğeni
56 Oy
100 Oy
39 Oy
Mevsimler
48 Oy
6 Oy
8 Oy
49 Oy
Hava Sıcaklığı
93 Oy
18 Oy
Zaman
68 Oy
9 Oy