E-posta Şifre
Terre d'Hermes Resmi

Terre d'Hermes

Firma Hermes
Piyasaya Çıkış 2006
Cinsiyet Erkek
Ana TemalarAromatik, Narenciye, Odunsu, Taze Baharatlı, Toprak
ParfümörJean-Claude Ellena
Üst notalarGreyfurt - Portakal
Orta notalarItır - Karabiber
Alt notalarBenzoin - Sedir - Tefârik - Vetiver
Ortalama puan4.23 / 5 (Oy: 5931)

Hermes bilindiği üzere Yunan Mitolojisinde hırsızların tanrısı olarak bilinir. Bir erkek parfümü olarak 2006 yılında üretilmeye başlandı. Herkes tarafından beğenilecek bir parfüm olarak görülmez ancak, seven kişiler elbet var. Sevmeyenler de bu parfüme alıştıklarında yıllar boyu bu kokuya ihtiyaç duyarlar. Uzun günler kokusunu üzerinizde kalıcı olarak hissedersiniz. En çok da fark edilirlik konusunda üst düzeyde bir parfümdür. Her yaştan erkeğin kullanması pek hoş olmayabilir. Belli bir yaş aralığında kişilerin kullanmasını tavsiye ederiz.

Terre d'Hermes Nasıl Bir Kokudur?

Terre d'Hermes çok güçlü bir kokudur. İlk sıktığınızda portakal bahçesinden portakalı soyarken alacağınız o kokuyu hissedersiniz. Bizim deneyimlerimize göre tekrar etmek gerekirse oldukça etkili bir parfümdür. Kendinizi koklamaya bayılacak, bir yakınınızda olan kişilerin bu parfüm kokusuyla irkileceklerini söyleyebiliriz. Portakallı ya da odunsu bir kokusu vardır. Hani, yağmur yağdığı zaman toprağın üzerine ilk düşen tanelerin oluşturduğu koku varya işte bu kokuyu sevenlerin yanında olan bir kokudur. Ya da suya hasret kalmış bir çöl kokusunu size yansıtır. Tüm bu düşünceleri, hissiyatları birleştirdiğinizde portakal bahçesinde portakal kabuğu soyarken aldığınız koku gibidir. Tarifi mümkün olmayan bu koku inanılmaz!

Terre d'Hermes Nerelerde Kullanılabilir?

Jean-Cloude Ellena tarafından yapılan bu koku harika olmanın yanı sıra kullanacağınız alanlar arasında dışarıya çıkarken gezi ya da hafif yürüyüş yaparken kullanmanızı önermekteyiz. Kendine güvenen erkeklerin ve Sıradışı bir kokunun esiri olmak isteyenler bu parfümü mutlaka deneyerek almalarını tavsiye ederiz.

Kullanıcı Oyları
Beğeni
100 Oy
52 Oy
19 Oy
Mevsimler
30 Oy
26 Oy
46 Oy
46 Oy
Hava Sıcaklığı
46 Oy
68 Oy
Zaman
60 Oy
30 Oy