E-posta Şifre
Viva la Vita Resmi

Viva la Vita

Firma Avon
Piyasaya Çıkış 2016
Cinsiyet Kadın
Ana TemalarÇiçeksi, Ferah, Meyvemsi, Narenciye, Pudra, Yeşillik
Üst notalarElma - Greyfurt - Mandalina
Orta notalarKırmızı Frenk Gülü - Küstümotu - Manolya
Alt notalarCashmeran - Sandal Ağacı - Vanilya
Ortalama puan3.20 / 5 (Oy: 24)

İlham veren ve öz güveni arttırıcı özelliği ile bilinen Viva la Vita parfüm, Avon tarafından 2016 yılın da piyasaya sürülmüştür. Bu parfüm oldukça tutulmuş olup, gerek şişesi ile gerekse içerisinde barındırdığı aroması ile gözde bayan parfümlerinden olmuştur. Avon kullanıcılarının tercihleri arasında ilk sırada yerini alan Viva la Vita kokusu büyüleyici özelliğe sahip olup, tam anlamı ile yaz mevsimlerini andırmaktadır. Mor görünümü ile ve kapağında bulunan simetrik duruşu ile oldukça şık ve güzel bir şişeye sahiptir. Uygun fiyata sahip olan bu parfüm kalıcı özelliği ile sizlere oldukça avantaj sunacaktır. Bu parfümü kullanan kişiler kesinlikle sürekli olarak bundan satın alacak ve vazgeçmeyecektir.

Viva la Vita Kokusu Nasıldır?

Viva la Vita parfümü içerisinde bulundurduğu çiçeksi, meyvemsi ve odunsu kokuları ile sizlere yaz mevsimlerini andırmaktadır. Bu koku aynı zaman da sizlere ferahlık sunmakta olup, içerisinde bulunan narenciye kokusu ile de hoş bir atmosfer yaratmaktadır. Bu koku genellikle gençlere hitap etmekte olup, isteyen herkes de kullanabilir. Çünkü anormal durmaz ve her bayana oldukça yakışır.

Viva la Vita Nerelerde Kullanılır?

Viva la Vita parfümünü istediğiniz her ortamda kullanabilirsiniz. Çünkü her ortama uygun bir kokusu bulunmaktadır. Bunun için hiçbir anormallik hissettirmeden etrafınıza harika kokular vererek dikkatleri çekebilirsiniz. Meyvemsi kokusu ile dikkatleri çekeceğinizden dolayı etrafınıza ferahlık sağlayacaksınız.

Kullanıcı Oyları
Beğeni
14 Oy
85 Oy
42 Oy
Mevsimler
28 Oy
14 Oy
28 Oy
100 Oy
Hava Sıcaklığı
0 Oy
0 Oy
Zaman
100 Oy
21 Oy