E-posta Şifre
Terre de Lumiere Resmi

Terre de Lumiere

Firma L`Occitane en Provence
Piyasaya Çıkış 2017
Cinsiyet Kadın
Ana TemalarAromatik, Badem, Bal, Çiçeksi, Tatlı
ParfümörlerCalice Becker
Nadège Legarlantezec
Shyamala Maisondieu
Üst notalarAmbrette (Moloş) - Bergamot - Yalancı Karabiber
Orta notalarBal - Lavanta
Alt notalarAkasya - Badem - Cumaru - Tibet Misk Geyiği
Ortalama puan3.33 / 5 (Oy: 35)

Terre de Lumiere parfümü 2017 yılında piyasaya çıkmış yeni kokulardan olup, L`Occitane en Provence tarafından piyasaya sürülmüştür. Bu koku kadınsı etkisiyle birlikte kullanıcılarına essiz bir doğa enerjisini vermektedir. Kullanıcıların bir kez alması ile birlikte bağımlılık yaratmaktadır. Altın görünümlü şişesi ile oldukça merak edilen bu kokunun tanıtımında ise sizlere sunulan saf altın rengi parfüm hakkında birçok soruyu da beraberinde getirmektedir. Kadınsı kokusu ile birlikte baştan çıkarıcı bir avantaj sağlayan bu parfüm sizlere oldukça uygun fiyatlar ile sunulmaktadır. 90 ve 50 cc şişeleri ile oldukça uygun fiyatlar ile hemen satın alarak kullanabilirsiniz.

Terre de Lumiere Nasıl Bir Kokudur?

Terre de Lumiere içerisinde barındırdığı Aromatik, Badem, Bal, Çiçeksi ve Tatlı kokuları ile 5 aromaya sahiptir. İlk sıkıldığın da tatlı kokuları barındırması ile kokunun orta tonların da ise lavanta balını andırmaktadır. Kokunun sonlarına doğru ise sizlere adeta meyve lezzeti sunarken meyve kokusunu etrafınıza vermektedir. Hafif fakat etkileyici bir kokuya sahip olması ile birlikte yoğun ve ağır kokuları sevmeyenlerin ideal parfümleri arasında yer almalıdır.

Terre de Lumiere Nelerde Kullanılır?

Terre de Lumiere kokusu istediğiniz her yerde kullanabilirsiniz. Özellikle yaz ayların da tercih edilmesi önerilen kokuyu günlük yaşamda veya gece hayatlarında da tercih edebilirsiniz. Tabi ki bu kokuyu sadece yaz ayların da değil kış aylarında da kullanabilirsiniz.

Kullanıcı Oyları
Beğeni
26 Oy
100 Oy
47 Oy
Mevsimler
10 Oy
26 Oy
52 Oy
26 Oy
Hava Sıcaklığı
0 Oy
0 Oy
Zaman
42 Oy
21 Oy
Hatırlattığı Kokular